Service

 

Wat kunnen wij voor u betekenen en wat mag u van ons verwachten? Modellen Fabriek biedt u het model wat past bij uw wens. Bekijk hieronder de opties. Staat uw wens er niet tussen? Wij denken graag met u mee dus neem gerust contact met ons op!

 

 

 • Hostess

  Laat uw gasten begeleiden en bedienen door onze ervaren breedlachse en vriendelijke hosts en hostesses en u bent verzekerd van een zorgeloze avond.

 • Promotie

  Met een professionele en frisse blik denken wij graag met u mee over de juiste promotie voor uw product of bedrijf. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en niets is ons te gek. Door onze landelijke dekking met een groot modellen bestand hebben wij u altijd iets bieden.

 • Horeca

  Onze modellen weten van aanpakken en draaien hun hand niet om voor een avond knallen achter de bar of op hoge hakken te serveren. Daarbij geniet u stressvrij van uw dag/avond waarbij onze modellen u en uw gasten graag verzorgen.

 • Live Acts

  Koorddansen, steltenlopen, paal dansen; live entertainment kan net dat extravagante tintje geven aan uw dag/avond waarbij de gasten met een onvergetelijke ervaring naar huis gaan. Wij verzorgen dit graag voor u!

 • Doorpasmodel / Webshopmodel

  Als geen ander weten wij welke aanvulling het kan zijn op uw product, wanneer u het mooi kunt presenteren aan de klant. Daarom kunt u bij ons terecht voor het perfecte doorpasmodel. Ook voor technische fittingmodels kan je bij ons terecht. Heb je zeer specifieke eisen qua maatvoering? Dan gaan wij op basis van ‘no cure no pay’ opzoek naar het perfecte model.

 • Sales

  Bent u op zoek naar een professionele dame of heer met een stralende lach die weet hoe ze een product moet verkopen? Onze modellen hebben naast hun schoonheid ook altijd hun koppie erbij en staan klaar om uw product aan de man te brengen. Ook hebben we een volledig representatief verkoopteam voor u klaar staan.

 • Dans Acts

  Opzwepende dansmuziek, elegante danspasjes en verleidelijke moves. Bij ons is werken een feestje en de modellen regelen dit maar al te graag voor u. Wij hebben dansers en danseressen beschikbaar die een acte de presence kunnen geven in clubs, op festivals, maar ook bij u thuis of in uw bedrijf!

 • Styling/Visagie

  Als volwaardig dienstverlenend bedrijf verzorgen wij graag het complete plaatje dus kunt u ook voor styling en visagie advies bij ons terecht. Gepaste horeca kleding, danspakjes, accessoires, u bedenkt het en wij regelen het. Uw merk in de spotlights? Ook dat kan! Onze visagisten staan daarbij altijd klaar om de passende make-up en haarstijl te verzorgen. Van een au natural tot vamp, alles is mogelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *